Bella Amie ! Bella Amie: Segmen Follow Sampai Pengsan

Sunday, 18 November 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan



KLIK BANNER KALAU NAK JOIN !


Nama Manja : Bella
Tarikh lahir : 25 Oktober 1996
Asal : Terengganu 

Jumlah follower sekarang : 122 

Silalah follow blog bella yang tak seberapa nie.. Thankssss ! 
Assalamualaikum.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

12 comments:

pr!ncEsS1405 said...

thanks sebab sudi join segmen sy..eh, umur kita sama la..hehe..dah follow..angka 123 jadi milik saya yerk!..pape pn, salam perkenalan :)

Bella Amie said...

@pr!ncEsS1405
Welcome ! sama ke? hihi..
wahh 123 tu.. Salam perkenalan jugak.. Thanks folow :)

Cik Siti said...

salam kenal..dari segmen yg sama...jom follow balik.. done follow..:-)


http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

☺털이 소유❤ said...

hye.. salam perkenalan.. datang dari segmen yang sama.. done follow you.. follow me http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html.. wa.. cantik la blog ni..

ayut said...

Hi Bella..wah dh gay Twilight nama..hihihi..130 k!jmpt singgah http://akuayut.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

irwan alessa said...

wan follow sini dari segmen yang sama, singgah la blog wan dan follow balik tau??

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan_21.html

irwan alessa said...

wan follow sini dari segmen yang sama, singgah la blog wan dan follow balik tau??

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan_21.html

Bella Amie said...

@☺털이 소유❤
done follow back !!
salam pkenalan jgk ..

Bella Amie said...

@ayut
dh singgah dh ..
follow pn dh ..
salam pkenalan yep ..

pelengkap rusuk kiri said...

salam singgah dari segmen yg sama
http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

jemput singgah kembali :)

Cikmimy ^^v said...

http://syananykcik.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

salam, saya dari segmen yang sama ^^^

rafflesia said...

Salam dan Hai Bella

datang dari segmen yang sama. jom ke blog saya :)

http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen